Składniki / 1

  • filiżnka ostudzonego espresso
  • 2 mrożone banany/gałka tradycyjnych lodów
  • 1/2 łyżeczki cynamonu
  • 2 miękkie daktyle medjool
  • 1/2 szklanki mleka (np. migdałowego)
  • laska wanilii
  • szczypta soli morskiej lub himalajskiej

Przygotowanie

  • Banany obierz ze skórki, pokrój na plastry, przełóż do plastikowego pojemnika i wstaw na noc do zamrażarki. Kawę zaparz i odstaw do wystudzenia. Kiedy będzie zimna, zmiksuj ją w pojemniku blendera z bananami, mlekiem, cynamonem oraz daktylami. Do mieszanki dodaj szczyptę soli i pastę waniliową z przekrojonej na pół laski wanilii. Napój przelej do słoika lub wysokiej szklanki. Smacznego!

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress

Cześć!

Co powiesz na to, żebyśmy wysyłali do Ciebie najnowsze promocje?
Tak nie za często - raz w miesiącu.

Super! Teraz będziemy Ci wysłać najnowsze promocje!

Coś poszło nie tak. Spróbuj raz jeszcze.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych w celu przesyłania informacji handlowej drogą elektroniczną zgodnie z ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną na podany w tym celu adres email. Podanie danych osobowych jest dobrowolne. Zostałem/am poinformowany/a, że przysługuje mi prawo dostępu do swoich danych, możliwości ich poprawiania, żądania zaprzestania ich przetwarzania. Administratorem danych osobowych jest PHU RIBENA MICHAŁ KUCZKOWSKI NIP: 589-173-29-53 z siedzibą Wygoda Sierakowska 208, 83-340 Sierakowice.