Polityka prywatności

  1. Polityka bezpieczeństwa danych osobowych

1.1. Zakres przetwarzania danych osobowych

Zbieramy i przetwarzamy tylko te dane osobowe, które uczestnik programu Ribena Premium podał nam przy rejestracji konta w programie „Ribena Premium” i/lub przy zamówieniu usługi newsletter, wyrażając zgodę na ich przetwarzanie. Podanie tych danych jest całkowicie dobrowolne, ale niezbędne do uczestniczenia w programie „Ribena Premium”

1.2. Administrator

PHU RIBENA MICHAŁ KUCZKOWSKI NIP: 589-173-29-53 z siedzibą Wygoda Sierakowska 208, 83-340 Sierakowice. jest Administratorem danych osobowych Członka Programu „Ribena Premium”. W sprawach dotyczących danych osobowych można kontaktować się z administratorem za pomocą poczty elektronicznej na adres ribena@ribena.pl.

1.3. Informacje o przetwarzaniu danych osobowych

W związku z obowiązkami wynikającymi z postanowień Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. (dalej „RODO”), a także przepisami ustawy o ochronie danych osobowych, Administrator niniejszym informuje Członka Programu „RIBENA PREMIUM”, o tym że:

 

1)     Przedstawicielem Administratora jest: Rafał Furman, e-mail: rafalfurman@ribena.pl;

2)     celem przetwarzania danych osobowych Członka Programu „RIBENA PREMIUM” takich jak imię, nazwisko, adres, numer telefonu,  miejsce zamieszkania,  adres poczty elektronicznej jest uczestniczenie w Programie „Ribena Premium”;

3)     dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust.1 lit. a) oraz b) RODO;

4)     Odbiorcami danych osobowych będą pracownicy i współpracownicy Administratora, którzy zostaną upoważnieni do przetwarzania danych osobowych przez Administratora (kategoria „Pracowników”), a także firma wykonująca wysyłkę newslettera w imieniu Administratora; StudioGO Łukasz Hodorowicz, ul. Kartuska 23a, 83-340 Sierakowice, NIP 589 188 30 95

5)     dane osobowe będą przechowywane przez okres członkostwa w programie „Ribena Premium”

7)     Członek Programu „RIBENA PREMIUM” posiada prawo dostępu do treści swoich danych, sprostowania, żądania usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, przenoszenia danych, wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych, w tym sprzeciwu wobec przetwarzania danych sposób zautomatyzowany w tym również w formie profilowania,  prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania,

8)     Członek Programu „RIBENA PREMIUM” ma prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna, iż przetwarzanie jego danych osobowych dotyczących narusza przepisy prawa;

9)     wniesienie sprzeciwu, żądanie usunięcia danych lub wstrzymania ich przetwarzania może uniemożliwić wykonanie zawartej Umowy i stanowić podstawę jej rozwiązania ze skutkiem natychmiastowym;

10)   podanie przez Członka Programu „RIBENA PREMIUM” danych osobowych jest dobrowolne, ale jest warunkiem uczestnictwa w programie.

11)   Dane osobowe Członka Programu „RIBENA PREMIUM” będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany w tym również w formie profilowania w rozumieniu przepisów art. 22 i innych RODO

 

  1. a)zautomatyzowane podejmowanie decyzji będzie odbywało się na zasadach zbierania danych o preferencjach zakupowych Członka Programu „RIBENA PREMIUM”, a w szczególności zainteresowaniu kategoriami produktów, częstotliwością i okresem dokonywanych zakupów
  2. b)na podstawie uzyskanych danych Administrator będzie mógł przygotować określone oferty produktowe dedykowane Członkowi Programu „RIBENA PREMIUM”, udzielić rabatu czy zaproponować skorzystanie z promocji
  3. c)dane uzyskane na podstawie profilowania będą szczególnie chronione przez dedykowanego przedstawiciela Administratora, który zostanie poinstruowany o zakazie dalszego przekazywania danych osobowych Członka Programu „RIBENA PREMIUM” uzyskanych na podstawie profilowania
  4. d)przygotowywanie ofert, o których mowa w lit. b) powyżej będzie się odbywało z zachowaniem pełnej anonimizacji danych i wyłącznie przez dedykowanego przedstawiciela Administratora

 

12)   Administrator nie pozyskał i nie będzie pozyskiwał danych osobowych Członka Programu „RIBENA PREMIUM” w inny sposób niż od Członka Programu „RIBENA PREMIUM”, którego dotyczą.

 


Notice: Undefined index: preview in /home/sgo/public_html/strony_www/Ribena/wp-content/plugins/arscode-social-slider-free/arscode-social-slider.php on line 57

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
modal close image
modal header

Nagrody w Konkursie

Wszystkie nagrody, które możesz wygrać w naszych świątecznych zabawach!

modal header

2 Grudnia

 

modal header

3 Grudnia

modal header

Konkurs!!

Jak obiecaliśmy dziś rusza Pierwszy Świąteczny Konkurs Ribena Deliaktesy!🎅🎅

Do wygrania ŻELAZKO TEFAL!

Zasady naszej zabawy są BARDZO PROSTE!

O 20:00 na Facebooku Ribena-Delikatesy opublikujemy post konkursowy.

By mieć szansę na nagrodę:

👉👉 Polub i Udostępnij ten post

👉👉 Pod postem dodaj zdjęcie Twojego Kalendarza Adwentowego

Nagroda powędruje do autora najciekawszego zdjęcia.🎅🎅

Bawimy się do jutra, czwartku 5 grudnia do północy.

Wyniki ogłosimy w piątek 6 grudnia.

Powodzenia‼️

modal header

5 grudnia

Nie zapomnij wyczyścić dziś butów.

Wiesz, kto jutro przychodzi…🎅🎅

modal header

Konkurs!!


 

Święty Mikołaj obserwuje Twoje postępy w Świątecznych Konkursach Ribeny!

Pomógł nam wybrać laureatkę Pierwszej Zabawy i zostawił dzisiejszą Nagrodę Dnia – SMARTWATCH!

By go wygrać:

👉👉 Polub i Udostępnij ten post, który dziś o 20:00 opublikujemy na Facebooku Ribena-Delikatesy

👉👉 Pod postem dodaj zdjęcie butów przygotowanych na wizytę Świętego Mikołaja

Nagrodę otrzyma autor najciekawszego zdjęcia.🎅🎅

Bawimy się do niedzieli 8 grudnia do północy.

Wyniki ogłosimy w poniedziałek 9 grudnia.

Powodzenia albo jak mówi Święty Mikołaj HO HO HO‼️

modal header

7 grudnia

modal header

8 grudnia

 

modal header

9 grudnia

modal header

Konkurs!

#3 Świąteczny Konkurs Ribeny!

Do wygrania GOFROWNICA!

Dziś o 20:00 na facebooku opublikujemy post konkursowy.

Weźmiesz udział w zabawie gdy:

👉👉 polubisz i udostępnisz ten post

👉👉 pod postem dodaj zdjęcie paragonu z Ribeny

Spośród uczestników zabawy wylosujemy zwycięzcę.🎅🎅

Bawimy się do jutra, środy 11 grudnia do północy.

Wyniki ogłosimy w czwartek 12 grudnia.

Powodzenia‼️

modal header

11 Grudnia

Domowe chruściki… Lekkie, kruche i przepyszne.

Jak je przygotować? Wystarczy skorzystać  z naszego przepisu!

Składniki:

  • 2 szklanki mąki
  • 4 żółtka
  • 1 łyżeczka cukru
  • duża szczypta soli
  • 1 łyżka spirytusu
  • małe opakowanie gęstej, kwaśnej śmietany (200 g)
  • olej do smażenia
  • cukier puder do posypania

Przygotowanie:

  • Dokładnie wymieszać suche składniki, czyli mąkę, cukier i sól
  • Dodać mokre składniki, czyli żółtka, spirytus i śmietanę
  • Całość wyrobić na jednolite, gładkie ciasto i przełożyć je na stolnicę
  • Na stolnicy przeprowadzić proces \”rozbijania\” ciasta. Należy je uderzać, np. wałkiem do ciasta, ponownie ugnieść w zbitą część i uderzać do rozpłaszczenia ciasta. Proces powtarzać przez 10 minut, by nadać ciastu elastyczność
  • Dokładnie rozwałkować na stolnicy na cienki placki (najlepiej podzielić ciasto na kilka części)
  • Z ciasta wycinać długie 3-cm paski, a następnie każdy pasek podzielić na prostokąty o wymiarach ok. 3×8 cm
  • Na środku każdego prostokąta należy zrobić małe nacięcie, przez które przeciągamy jeden koniec prostokąta i wywijamy na drugą stronę
  • W garnku rozgrzać dużą ilość oleju. Gdy będzie gorący, wrzucać ciastka i smażyć kilka minut na złoty kolor
  • Gdy faworki wystygną, posypać cukrem pudrem

Smacznego!

 

Cześć!

Co powiesz na to, żebyśmy wysyłali do Ciebie najnowsze promocje?
Tak nie za często - raz w miesiącu.

Super! Teraz będziemy Ci wysłać najnowsze promocje!

Coś poszło nie tak. Spróbuj raz jeszcze.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych w celu przesyłania informacji handlowej drogą elektroniczną zgodnie z ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną na podany w tym celu adres email. Podanie danych osobowych jest dobrowolne. Zostałem/am poinformowany/a, że przysługuje mi prawo dostępu do swoich danych, możliwości ich poprawiania, żądania zaprzestania ich przetwarzania. Administratorem danych osobowych jest PHU RIBENA MICHAŁ KUCZKOWSKI NIP: 589-173-29-53 z siedzibą Wygoda Sierakowska 208, 83-340 Sierakowice.