O programie

PRZYŁĄCZ SIĘ DO NAS

już teraz!


Przejrzysty i uczciwy program lojalnościowy dla naszych klientów.

Kupuj tanio w Delikatesach Ribena, zbieraj punkty, a potem wymieniaj je na bonyCodzienne zakupy u nas to niecodzienne korzyści! 
Każda wydana złotówka wraca do Ciebie, bo klient jest dla nas najważniejszy.Doceniamy, że jesteś naszym stałym klientem, dlatego program Ribena Premium został przygotowany specjalnie dla Ciebie.

Zasady zbierania punktów:

U nas nie ma żadnych kruczków czy gwiazdek w regulaminie. Ribena Premium to jasne zasady. Zbieraj z nami punkty i Ciesz się wysoką jakością naszych produktów.

  • za zakup towarów od 10,00 zł do 14,99 zł dostaniesz 10 punktów;
  • za zakup towarów od 15,00 zł do 19,99 zł dostaniesz 15 punktów;
  • za zakup towarów od 20,00 zł do 24,99 zł dostaniesz 20 punktów itd.

Po prostu: Każda wydana złotówka to 1 punkt.

Wymiana punktów

W Ribena Premium zebrane punkty wymieniamy na bony, które Możesz wykorzystać w naszych delikatesach.

Każde 1000 punktów to bon o wartości 15 zł.

Karta Ribena Premium i saldo punktów

Już dziś Wypełnij wniosek dostępny w każdym z naszych sklepów lub na naszej stronie www, a my wydamy specjalnie dla Ciebie kartę programu Ribena Premium.
To nic nie kosztuje!
Rób codzienne zakupy i sprawdzaj, ile punktów znalazło się na Twojej karcie. Saldo punktów można sprawdzić TUTAJ.
Zapraszamy do zapoznania się z regulaminem programu Ribena Premium. Zakupy to przyjemność – w Ribena Delikatesy to również korzyść dla Ciebie!



Notice: Undefined index: preview in /home/sgo/public_html/strony_www/Ribena/wp-content/plugins/arscode-social-slider-free/arscode-social-slider.php on line 57

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
modal close image
modal header

Nagrody w Konkursie

Wszystkie nagrody, które możesz wygrać w naszych świątecznych zabawach!

modal header

2 Grudnia

 

modal header

3 Grudnia

modal header

Konkurs!!

Jak obiecaliśmy dziś rusza Pierwszy Świąteczny Konkurs Ribena Deliaktesy!🎅🎅

Do wygrania ŻELAZKO TEFAL!

Zasady naszej zabawy są BARDZO PROSTE!

O 20:00 na Facebooku Ribena-Delikatesy opublikujemy post konkursowy.

By mieć szansę na nagrodę:

👉👉 Polub i Udostępnij ten post

👉👉 Pod postem dodaj zdjęcie Twojego Kalendarza Adwentowego

Nagroda powędruje do autora najciekawszego zdjęcia.🎅🎅

Bawimy się do jutra, czwartku 5 grudnia do północy.

Wyniki ogłosimy w piątek 6 grudnia.

Powodzenia‼️

modal header

5 grudnia

Nie zapomnij wyczyścić dziś butów.

Wiesz, kto jutro przychodzi…🎅🎅

modal header

Konkurs!!


 

Święty Mikołaj obserwuje Twoje postępy w Świątecznych Konkursach Ribeny!

Pomógł nam wybrać laureatkę Pierwszej Zabawy i zostawił dzisiejszą Nagrodę Dnia – SMARTWATCH!

By go wygrać:

👉👉 Polub i Udostępnij ten post, który dziś o 20:00 opublikujemy na Facebooku Ribena-Delikatesy

👉👉 Pod postem dodaj zdjęcie butów przygotowanych na wizytę Świętego Mikołaja

Nagrodę otrzyma autor najciekawszego zdjęcia.🎅🎅

Bawimy się do niedzieli 8 grudnia do północy.

Wyniki ogłosimy w poniedziałek 9 grudnia.

Powodzenia albo jak mówi Święty Mikołaj HO HO HO‼️

modal header

7 grudnia

modal header

8 grudnia

 

modal header

9 grudnia

modal header

Konkurs!

#3 Świąteczny Konkurs Ribeny!

Do wygrania GOFROWNICA!

Dziś o 20:00 na facebooku opublikujemy post konkursowy.

Weźmiesz udział w zabawie gdy:

👉👉 polubisz i udostępnisz ten post

👉👉 pod postem dodaj zdjęcie paragonu z Ribeny

Spośród uczestników zabawy wylosujemy zwycięzcę.🎅🎅

Bawimy się do jutra, środy 11 grudnia do północy.

Wyniki ogłosimy w czwartek 12 grudnia.

Powodzenia‼️

modal header

11 Grudnia

Domowe chruściki… Lekkie, kruche i przepyszne.

Jak je przygotować? Wystarczy skorzystać  z naszego przepisu!

Składniki:

  • 2 szklanki mąki
  • 4 żółtka
  • 1 łyżeczka cukru
  • duża szczypta soli
  • 1 łyżka spirytusu
  • małe opakowanie gęstej, kwaśnej śmietany (200 g)
  • olej do smażenia
  • cukier puder do posypania

Przygotowanie:

  • Dokładnie wymieszać suche składniki, czyli mąkę, cukier i sól
  • Dodać mokre składniki, czyli żółtka, spirytus i śmietanę
  • Całość wyrobić na jednolite, gładkie ciasto i przełożyć je na stolnicę
  • Na stolnicy przeprowadzić proces \”rozbijania\” ciasta. Należy je uderzać, np. wałkiem do ciasta, ponownie ugnieść w zbitą część i uderzać do rozpłaszczenia ciasta. Proces powtarzać przez 10 minut, by nadać ciastu elastyczność
  • Dokładnie rozwałkować na stolnicy na cienki placki (najlepiej podzielić ciasto na kilka części)
  • Z ciasta wycinać długie 3-cm paski, a następnie każdy pasek podzielić na prostokąty o wymiarach ok. 3×8 cm
  • Na środku każdego prostokąta należy zrobić małe nacięcie, przez które przeciągamy jeden koniec prostokąta i wywijamy na drugą stronę
  • W garnku rozgrzać dużą ilość oleju. Gdy będzie gorący, wrzucać ciastka i smażyć kilka minut na złoty kolor
  • Gdy faworki wystygną, posypać cukrem pudrem

Smacznego!

 

Cześć!

Co powiesz na to, żebyśmy wysyłali do Ciebie najnowsze promocje?
Tak nie za często - raz w miesiącu.

Super! Teraz będziemy Ci wysłać najnowsze promocje!

Coś poszło nie tak. Spróbuj raz jeszcze.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych w celu przesyłania informacji handlowej drogą elektroniczną zgodnie z ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną na podany w tym celu adres email. Podanie danych osobowych jest dobrowolne. Zostałem/am poinformowany/a, że przysługuje mi prawo dostępu do swoich danych, możliwości ich poprawiania, żądania zaprzestania ich przetwarzania. Administratorem danych osobowych jest PHU RIBENA MICHAŁ KUCZKOWSKI NIP: 589-173-29-53 z siedzibą Wygoda Sierakowska 208, 83-340 Sierakowice.